Tractoare Noi
Tractoare Second Hand
Utilaje noi
Garantie

Piese Noi Tractoare
Transport
Transport
Transport
Piese de schimb
Transport

Despre Noi

Gardentrac SRL, Brasov este  distribuitor autorizat in Romania al tractoarelor si echipamentelor agricole marca TYM si Branson fabricate in Coreea de Sud, avand intreg suportul tehnic si sprijinul acestui producator.

Tractoarele TYM si Branson au fost concepute pentru piata americana si australiana, cu o experienta de mai multi ani in proiectarea, fabricarea si distribuirea tractoarelor si echipamentelor agricole, de o calitate si fiabilitate recunoscuta pe plan mondial, avand un rol cheie in dezvoltarea agriculturii din Coreea si din lume fiind prezente si in America, Europa si Australia. Tractoarele TYM si Branson sunt tractoare de ultima generatie, cu un design captivant, avand motoare originale japoneze si coreene/-licenta japoneza/, construite cu cea mai avansata tehnologie imbinand in mod armonios ergonomia si designul cu utilitatea practica si fiabilitatea, fiind usor de manevrat si adaptandu-se perfect la toate sarcinile si lucrarile la care sunt supuse pe terenurile noastre.

Misiunea Gardentrac SRL este sa ofere clientilor sai produse si servicii de inalta calitate dezvoltate pe baza celor mai moderne tehnologii, avand ca scop sa comercializeze o gama larga de modele de la cele de 21CP pana la 100CP, echipamente agricole si consumabile si sa asigure piese de schimb originale atat in timpul garantiei cat si in postgarantie.

Majoritatea modelelor au cabine dotate cu sistem de incalzire, aer conditionat si sistem de sonorizare. Unele modele au transmisii sincronizate, cu cuplare sub sarcina (POWER SHIFT) iar altele transmisie hidrostatica. Productia cuprinde si alte echipamente cum ar fi: incarcatoare frontale, brate de excavare si cositori disponibile pentru toate tipurile de tractoare.

Garantia oferita pentru tractoarele TYM si Branson este de 2 ani. In cazul cumpararii unui tractor asiguram transport.

Suntem mandri sa promovam, sa distribuim si sa fim reprezentantii unei marci de prestigiu, cum este Branson, pe piata mondiala de tractoare si echipamente agricole.-Calitate la pret accesibil!

TYM ofera o calitate exceptionala dand cu adevarat valoare banilor si oferind produse pe care va puteti baza oricand cu incredere, intrucat calitatea conteaza! (QualiTYMatters).

   

 

Acasa | Despre noi | Tractoare noi | Tractoare second hand | Utilaje agricole noi | Piese de schimb | Accesorii | Garantie | Transport | Contact | Politica cookie-uri

Toate drepturile rezervate S.C. DUOTRAC S.R.L. © 2004 - 2021
Nr.Reg.Com.: J08/2151/2004, C.U.I.: RO16767701, Adresa: Str. Ecologistilor Nr. 35, Brasov, Romania
DUOTRAC SRL - Importam si vindem tractoare second hand, tractoare noi, tractoare mici, utilaje agricole si accesorii pentru tractoare mici.